Munapilkki 2018 tulokset

Perinteinen Munapilkki! Kymillä

Villähteen nuorisoseura, WW-kerho, Williseura ja Villähteen VPK järjestivät jo perinteeksi muodostuneen Munapilkkikilpailun lauantaina 10.03.2018 Kymijärvellä klo 10.00 – 13.00. Säätila oli varsin lumentäyteinen ja näkyvyys heikko – lumisade vaikutti koko talven sankimmalta. Pilkkijöitä ei lumen tulo tuntunut kuitenkaan juuri häiritsevän. Kisoissa oli vain kaksi sarjaa: yleinen sarja, jossa oli 16 osallistujaa sekä alle 12-vuotiaat lapset, jossa oli myös 16 osallistujaa kalasaalista havittelemassa. Eli yhteensä peräti 32 saalistajaa..

Kymijärvi oli tänäkin vuonna pihi ja kalasaaliit jäivät pieniksi. Vain harvat pilkkijät olivat kyllin onnekkaita saadakseen ylipäätään kalaa. Tämä ei onneksi tunnelmaa latistanut yhtään. Yleisessä sarjassa 8 henkilöä sai saalista ja lasten sarjassa kolme sai saalista. Kummankin sarjan voittajat saivat munapalkintojen lisäksi upeat kala-aiheiset pystit kiertopalkinnoiksi.

Yleinen sarja:

1 Tuomas Ollila 170g
2 Jussi Haapalainen 60g
3 Toivo Rautio 15g

Mukana olleet lasten sarjan pilkkijät:
Merikaisla Mutala
Myrsky Mutala