Jäseneksi

VILLÄHTEEN NUORISOSEURAN TIEDOTE

Villähteen Nuorissoeura r.y. täytti tänä vuonna 110 vuotta mikä on varsin kunnioitettava yhdistyksen ikä kun ottaa huomioon esimerkiksi sen että Suomen itsenäinen valtio täyttää ensi vuonna 100 vuotta!

Tässä yhteydessä haluan vielä KIITTÄÄ! kaikkia niitä tahoja yhdistyksiä, yksittäisiä henkilöitä sekä yrityksiä jotka huomioivat yhdistyksen 110 v. taipaleen. Unohtamatta kuitenkaan niitä ihmisiä jotka ovat vuosikymmenien saatossa mahdollistaneet sen että yhdistys on selvinnyt 110 vuotisesta taipaleestaan välillä vähän heikommin mutta suurimalta osalta erittäin ”vauhdikkaasti”.

Yhdistys on tämän vuoden aikana lähtenyt toteuttamaan ”Kehitystapahtumia / päiviä” joiden tarkoitus on katsella ja miettiä / suunnitella yhdistyksen toiminnan ”päivittämistä” tulevaisuuteen. Vuoden alusta tulee nuorisoseura allekirjoittamaan sopimuksen Kymen Yliopistollisen Korkeakoulun opiskelijan kanssa ”Palvelumuotoilun” opinnäytetyönä. Opinnäytetyön tavoite on saada yhdistykselle selkeää näyttöä siitä mihin suuntaan ja mihin pitää panostaa entistä enemmän tulevaisuudessa jotta toiminnallinen tulevaisuus on turvattu! Koska yhdistyksen tulevaisuus ei ole siinä että tehdään vuodesta toiseen sen vanhan kaavan mukaan joka on jo todella ”Läpeensä seulottu”.
www.villahteennuorisoseura.fi

Lopuillaan oleva vuosi on todella ollut työntäyteinen vuosi yhdistyksen toiminnassa. Williseuran harrasteryhmien toiminta on laajentunut todella merkittäväksi lasten ja nuorten ohjattua liikuntaa tuottavaksi toimintakerhoksi nuorisoseuran alaisuudessa. Tällä hetkellä puhutaan n. 160 harrastajan joukosta jotka käyvät eri-ikäisille kohdistetuissa liikuntakerhoissa. Harrastajat ovat pääasiassa Villähteen alueelta. Sama meno jatkuu myös vuonna 2017.
williseura@gmail.com

Nuorisoseura lähti hakemaan Leader rahoitteista hanketta (Nastolan maaseutu elinvoimaiseksi 2016 – 2017) Nastolan alueelle. Hankkeen toiminnalliset perusteet kohdistettiin Nastolan alueen yhdistyksien ja eri järjestöjen toiminnan uudelleen herättämiseksi sekä Nastolan alueelle perustettavan Aluejohtokunnan tueksi ja jossain määrin myös yhteistyökumppaniksi! Hanke lähti liikkeelle maaliskuun alusta ja todella vauhdikkaasti nyt n. 7 kk myöhemmin on nähtävissä todella konkreettisesti hankeen mukanaan tuomia toiminnallisia tuloksia!  Hanke jatkuu ainakin ensivuoden syksyyn. Villähteen Nuorisoseura r.y. hallinnoi hanketta.
nastolanmaaseutuhanke@gmail.com

Wanha Willähti-kerhon osalta olemme tänä vuonna lähinnä paneutuneet kerhon ja nuorisoseuran toiminnan kehittämiseen ja luoneet katseemme hyvinkin pitkälle tulevaisuuteen mm. kyläläisten aktiivisen toiminnan herättämiseen lähinnä vapaaehtoiseen toimintaan mukaan vaikka nyt esimerkiksi tapahtumat!

No nyt myös pääsemme toteuttamaan vihdoinkin jo kerran siirretyn Wanha Willähti-kerho / Nuorisoeura + monen, monen, monen yhteistyökumppanin kanssa mahtavan suosion saaneen ”Perinnetapahtuman” viikkoa ennen juhannusta 2017
www.wanhawillahti.fi

Alla tiedot miten voit maksaa nuorisoseuran jäsenmaksun vuodelle 2017  Kiitos!

>> Lataa tiedote ja tilisiirto pdf-tiedostona tästä

Villähteen Nuorisoseura r.y. toivotta erittäin tapahtumarikasta vuotta 2017!

www.villahteennuorisoseura.fi

rauno.gronroos@phnet.fi