Jäseneksi

VILLÄHTEEN NUORISOSEURAN TIEDOTE 2018

Aluillaan olevana vuonna 2018 tulemme paneutumaan kiinteistön osalta mm. kiinteistön maalaukseen ulkoa päin sekä tonttia ympäröivän puuaidan kyllästämiseen (Tervalla). Tavoitteena on myös, että saisimme Pyrylän pysäkkikatoksenkin toteutettua tulevana kesänä pohjat ovat jo valmiina. Tervetuloa yhdessä tekemisen riemuun mukaan! Toivotaan että kesä hellii meitä paremmin kuin mennyt kesä.
Tapahtumien osalta tulee isoja muutoksia vanhaan käytäntöön mm. perinteiset Heinäpäivät jäävät pois. Tapahtuma siirtyy syyskuun alkuun yksipäiväiseksi Syysrieha tapahtumaksi.

• 4.2.18 Pyrylän Lasten Karnevaalit  klo 10-14
  • 10.3.18 Munapilkki Kymillä  järjestää NS / WW / Willi / VPK
  • Senioreiden Päivätanssit maaliskuussa
  • 4.5.18 1-6 luokkalaisille KevätDisko Pyrylässä
  • 5.5.18 Ollaan mukana Kaivolan perinnetilan avajaisissa
  • 9.5.18 Nastola viikon Mölkkyturnaus
  • 22.6.18 Jo perinteiseksi muodostunut Juhannuskokkojuhla Suppalassa
  • 18.8.18 Päijät-Hämeen kyläjuhlat
  • 19.8.18 Jossain muodossa ollaan mukana Valtteri Bottaksen Dritlonissa Pajulahdessa
  • 19.8.18 Nastolan sadonkorjuujuhla Rakokivi  (Nastola-Seura)
  • Syysrieha Pyrylässä (Tanssit, Mölkyt ym) ohjemaa myös lapsiperheille päivän aikana
  • 19.10.18 1-6 luokkalaisille Syysloma Disko

www.villahteennuorisoseura.fi

Williseuran harrasteryhmien toiminta on laajentunut todella merkittäväksi lasten ja nuorten ohjattua liikuntaa tuottavaksi toimintakerhoksi. Tällä hetkellä puhutaan n. 160 harrastajan joukosta jotka käyvät eri-ikäisille kohdistetuissa liikuntakerhoissa. Lisäksi syksyllä 2017 on tullut mukaan Muskarit ryhmiä eli eli muusikkia harrastavia lapsiryhmiä ihan 1-2 ikävuodesta ylöspäin. Harrastajat ovat pääasiassa Villähteen alueelta mutta on mm. Iitistä Orimattilasta ja Lahden taajamasta. Sama meno jatkuu myös vuonna 2018.
williseura@gmail.com

Wanha Willähti-kerho toteuttaa Verkonpauloituskurssin Pyrylässä viikonloppukurssina 17-18.3.2018 lisää selvyyttä kurssista mm. ilmoittautuminen ja kurssin hinta. www.wanhawillahti.fi

Alla tiedot miten voit maksaa nuorisoseuran jäsenmaksun vuodelle 2018. Kiitos!

>> Lataa 2018 tiedote ja tilisiirto

rauno.gronroos@phnet.fi