Juhlatilan vuokraus

Juhlat tulossa?

Vietä juhlasi upeassa ympäristössä, kauniilla paikalla. Wanhanajan tunnelmaa ja ikimuistoiset juhlat!

Juhlatiloja vuokraa Villähteen Nuorisoseura ry

• Kastejuhlat
• Rippijuhlat
• Ylioppilasjuhlat
• Häät
• Merkkipäivät
• Muistotilaisuudet
• Sukukokoukset
• Näyttelyt
• Neuvottelut
• Kokoustilaisuudet
• Illanvietot
• Pikkujoulut
• Huutokaupat

>> Pyrylän vuokrahinnat (pdf)

pyryla1

pyryla2

Nuorisoseurantalo Pyrylä tarjoaa käyttöösi laadukkaasti kunnostetut valoisat juhlatilat, joissa on ilmastointi. Pöytä- ja istumapaikkoja on n. 180 henkilölle. Kesällä on myös telttatilaa saatavissa. Uudenaikaiset keittiötilat ja kylmätiski mahdollistavat sujuvan tarjoilun sekä ruokien säilyvyyden hellesäällä. Käytössä liesi, tiskikone ja kylmäkalusteet (suurkeittiökoneet). Ruokailu ja kahviastiastot ovat vuokrattavissa 150 henkilölle 50 astiaston vaunuissa.

Valkoiset, talon pöytiin mitoitetut pöytäliinat ovat vuokrattavissa erikseen.

Kalustoa (tuoleja, astioita, pöytiä, liinoja ym.) vuokrataan myös talon ulkopuolelle silloin, kun niitä ei ole varattu Pyrylän omaan käyttöön.

pyryla5 pyryla6
pyryla4 pyryla3

Lasten pomppulinna 4.7m x 3.85m, kork. 2.6m, max. 225 kg/5 lasta 40€/vrk

NS_pomppulinna

Pyrylässä järjestetään yhteistyössä eri kulttuuritahojen kanssa erilaisia tapahtumia, tansseja, iltamia, runotapahtumia, tanssikonsertteja, kursseja, kylätapahtumia ym. mukavaa.

Pyrylä