Wanha Willähti Perinnetapahtuman suunnittelupalaveri 13.4.2017 klo 19.00 Villähteen koulun ruokalassa

Hei kaikille!

Terveiset WW-kerhosta ja hyvää alkavaa kevättä kaikille. Perinnetapahtuma (17-18.6.2017) lähenee kovaa vauhtia ja nyt on aika kokoontua koko porukalla suunnittelemaan tulevaa tapahtumaa. Pienellä porukalla on jo vedetty alustavia suuntaviivoja ja 13.4.2017 klo 19.00 kokoonnumme Villähteen koulun ruokalaan yhteispalaveriin. Aikataulukiireistä johtuen aloitus osui tuohon pääsiäisen alle mutta toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Kaikki joukolla mukaan tulossa on taas hieno perinnetapahtuma johon meitä kaikkia tarvitaan. Nähdään silloin koululla.

Tervetuloa
Timo tiedottaja

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.