Villähteen nuorisoseura

TOIMINTAPERIAATE

Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja pitää vireillä toiminta-alueellaan kansalaisissa ja varsinkin lapsissa ja nuorissa harrastusta itsekasvatukseen sekä määrätietoiseen toimintaan kotiseudun ja ihmiskunnan hyväksi.
Yhdistyksen tavoitteisiin kuuluu olla ajan hermolla ja huomioida konkreettiset yhteiskunnalliset muutokset ja kehittää ja vastata muutoksien vaatimiin tarpeisiin.

TAPAHTUMIA:

– Disko ala-astelaisille 8.5.2020 klo 18-20

– WW-kerho ja nuorisoseura toteuttaa jo perinteiseksi muodostuneen Perinnepäivät tapahtuman 13-14.6.2020 Liikekeskus Korin piha-alueella / sisätiloissa.

– Juhannusjuhla Suppalan uimaranta jos olosuhteet / resurssit antaa myöden 19.6.2020

– Uutuutena! AIKUISTEN DISKO PYRYLÄSSÄ 5.9.2020 (Entisten Nuorten Disko!)

– Disko Ala-astelaisille 16.10.2020

– Korttien askarteluilta jossain vaiheessa syksyä / alkutalvea.

– Olemme mukana Kaivolan perinnetilan avajaisissa Toukokuussa 9 pvä 2020.

– Lisäksi olemme toteuttamassa Nastola viikon Mölkkyturnauksen Rakokiven urheilukeskuksessa 4.5.2020. Ja jos tulee hyviä väkeä liikkeelle saavia ideoita niin voidaan kyllä yhdessä lähteä toteuttamaan tapahtumaa.

Rauno Grönroos pj

Villähteen Nuorisoeura r.y. Pj. Rauno Grönroos